İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, küçük ve yıldız erkekler basketbol Marmaris turnuvalarında birinciler belli oldu.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, küçük ve yıldız erkekler basketbol Marmaris turnuvalarında birinciler belli oldu.
2011-2012 Küçük ve Yıldız Erkekler Okullar arası müsabakalara okullardan toplam 21 takım katıldı. Pazartesi günü başlayan ve geçtiğimiz gün sona eren müsabakalar sonunda Marmaris Küçükler gurubunda ilçe birinciliğini Özel Ufuk koleji ile Datça Kazım Yılmaz İlköğretim Okulu ilçe birincileri olarak, Muğla da yapılacak olan il müsabakalarına mücadele etme hakkı kazandılar.
Marmaris grubunda mücadele eden yıldız erkekler de birinci olan Özel Ufuk Koleji ile Muğla Türdü İlköğretim Okulu grup birinciliği alarak, Muğla da yapılacak il birincilik müsabakalarına katılacaklar.
Marmaris grubunda küçük erkeklerde final oynayan Özel Ufuk Koleji final maçında Kenan Evren İlköğretim Okulunu 44-37 sayı ile yenerek küçük erkeklerde Marmaris'i temsil etme hakkı kazandı.
Yıldız erkekler basketbol final müsabakasında Özel Ufuk koleji İlköğretim Okulu, Özel Marmaris Kenan Evren İlköğretim Okulu'nu 53-14 yendi.
Marmaris Özel Ufuk Koleji küçük ve yıldız erkekler de Marmaris i temsil etmenin gururunu Okul Müdürü Hüsamettin Önder, Beden Eğitimi Öğretmeni Erhan Uşak, Antrenör Hakan Öztürk ile küçük basketbolcular birlikte yaşadılar.

